Hej alla Trädgårdsvänner

Nu kommer våren med

stormsteg med både välkomna och

ovälkomna bekantskaper


Nu är våren på väg och försäljningen har redan tagit fart. BASF har under 2015 mångmiljonsatsat och 5-dubblat odlingsanläggningen i England för att kunna möte den otroliga efterfrågan som vi ser på våra nematoder.


Nyhet I år har vi dessutom glädjen att få introducera en ny produkt som vi valt att kalla “Nemasys Multi”- Naturligt skydd för frukt och grönsaker. Nemasys Multi innehåller en sammansättning av nematoder som som angriper

fjärilslarver, sorgmyggor,

harkrankslarver, morotsflugans larver,

krusbärsstekelns larver m.fl

och är tänkt att används som ett skydd

mot de flesta skadedjur som uppträder

i köksträdgård och grönsaksland.

Välj rätt behandlingstid


Morots- och kålflugans larver, harkrankens larver, broddmask, lökfluga, myror, sorgmyggor

April maj juni juli augusti

 

Fjärilslarver, krusbärsstekel, trips
Maj juni juli augusti september oktober

 

Äpplevecklare
September oktober

.

Introduktionspris Priset är så lågt att du kan behandla med jämna mellanrum under hela växtsäsongen. En förpackning kostar 75 kr och räcker till 60 kvm eller 16 fruktträd.

För mer info och beställning

Nemasys- mot myror Nyhet

Myror tycker inte om att vara där det finns mycket nematoder, de blir inte angripna av de här nematoderna, de flyttar någon annanstans. Myror väljer att bosätta sig där det är väldigt torrt det är därför viktigt att vattna behandlade ytor om det inte regnar tills man ser att myrorna flyttat. Förpackningen räcker till 16m2  eller 16 myrstackar.

 

Öronvivlelns larver bekämpas med Vine Weevil killer. Vattna när det finns larver i marken. Skalbaggar kan samlas in nattetid med hjälp av ficklampa. För mer info och beställning

Sniglarna bekämpas hela växtsäsongen. För mer info och beställning

 

 


 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.